Pentru o detectare de calitate a scurgerilor fără decopertat se folosesc camere termografice speciale! Suntem una dintre primele şi cele mai importante companii din România, ale căror activități în acest domeniu le efectuăm cu echipamente FLIR.

Dar, pe lângă camera termografică, se utilizează și alte echipamente şi dispozitive de scanare speciale. De asemenea, avem la dispoziţie şi un echipament complet de scanare TRAMEX - RWS etc.

Unul dintre principalele avantaje ale termografiei este faptul că oferă o imagine a situaţiei și condițiilor scurgerii, a canalizării sau a clădirii dincolo de ceea se poate vedea cu ochiul liber. Această metodă asigură găsirea locației exacte a scurgerii sau umezelii fără decopertat. Umiditatea este dificilă, chiar imposibil de detectat înainte de apariția unor semne vizibile.

Principala sursă a umidităţii poate fi locul la care vă gândiţi cel mai puțin. Semnalele vizuale pentru prezența umidității nu mai sunt eficiente.

Folosind serviciile noastre de detectare şi înlăturare a scurgerilor, veţi avea parte de un serviciu de cea mai bună calitate - de la diagnosticul inițial pentru îndepărtarea acestora și pentru prevenirea unor incidente similare viitoare.

scurgeri de apa bucuresti Localizarea problemei - decopertat şi înlăturarea problemei!

Facem tot posibilul să vă oferim acest serviciu la un preţ accesibil, pentru mai multe informaţii cu privire la preţurile pentru detectarea scurgerilor de apă.

ŞTIAŢI CĂ...Nu este necesar ca scurgerile să fie prea mari pentru a cauza probleme şi de a creşte în mod semnificativ facturile pentru aprovizionarea cu apă.

Calculele sunt realizate la o presiune de 5 bari.
Dimensiune Litri
mm. diametru minut oră zi
0.5
 
0.33 19.80 475.20
1.5
 
1.82 109.20 2,620
3.0
 
8.15 489 11,736
5.0
 
22.30 1 338 32,112
7.0
 
39.30 2 358 56,592

Apa este o resursă valoroasă pe care trebuie să o utilizăm în mod inteligent!