electrice cu diagnosticul termograficImaginați-vă că legătura dintre unele dintre siguranțe în birou, casă sau oriunde în altă parte nu este bine făcută, rezultând în creșterea temperaturii și întreruperea instalaţiilor electrice? Acest fapt poate cauza defectarea unor aparate și provocarea altor daune - de exemplu, un incendiu.

Dacă se întâmplă adesea, sau aveți doar o problemă, dar până în acest moment nu puteți găsi sursa, atunci aveți nevoie de serviciile noastre de termografie. Folosind o cameră în infrarosu, suntem pregătiți să găsim orice legătură disfuncțională sau slabă a unor prize electrice, comutatoare, siguranţe etc.

Aceasta este considerată a fi cea mai eficientă modalitate de a menţine instalațiile electrice. Obiectivul principal este de a promova activitatea continuă a dispozitivelor electrice, de a extinde durata de viaţă a echipamentului, de asemenea, în cele din urmă, dar nu în ultimul rând - prevenirea avariilor și siguranței umane, desigur.

În ce fel ajută acest diagnostic?

După informațiile noastre, cele mai multe probleme electrice apar sau sunt însoţite de schimbări de temperatură. Diagnosticul este efectuat cu o cameră în infraroșu, astfel vom primi informații despre temperatura emisă de diverse componente - cabluri, siguranțe, prize, întrerupătoare etc. care, altfel sunt invizibile pentru ochiul uman.

Ce poate oferi diagnosticul?

  • O scanare completă a punctelor fierbinţi suspecte care pot fi trecute cu vederea de tehnicile tradiţionale.
  • Verificarea conexiunilor electrice pentru starea actuală.
  • Un raport clar şi concis cu imagini ataşate cu petele şi zonele problematice.
  • Recomandări pentru remedierea problemele identificate şi propuneri pentru suportul tehnic al instalației dvs.